top of page

Så söker du Rusta och matcha

1. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen och säg att du vill bli inskriven på Rusta och matcha. 

 

2. Gå in på Arbetsförmedlingens Mina Sidor och välj leverantör, Trimtab.

 

3. Så snart Arbetsförmedlingen har fattat beslut och du är registrerad så kommer vi att kontakta dig för vidare information.

Kontakta oss

Registrerad på Arbetsförmedling
Jag vill skriva in mig på Rusta och Matcha
Arbetar du idag?

Rusta och matcha är en kraftfull tjänst som ger omfattande stöd för att maximera dina möjligheter inom arbetslivet. På Trimtab är Rusta och matcha vårt huvudsakliga fokus, och vi strävar efter att erbjuda en extra-allt-tjänst med expertis och engagemang för att hjälpa dig på din resa.

 

Vår Rusta och matcha-tjänst gör dig väl förberedd och rustad för arbetslivet. Oavsett om du söker jobb eller vill komplettera din utbildning, har vi dedikerade matchare, studie- och yrkesvägledare för att guida dig.

 

Våra erfarna matchare inom Rusta och matcha hjälper dig att hitta relevanta tjänster och stöder dig genom ansökningsprocessen. Vi arrangerar även rekryteringsträffar för att du ska träffa potentiella arbetsgivare och besöka olika arbetsplatser.

 

För komplettering av utbildning finns våra kompetenta studie- och yrkesvägledare inom Rusta och matcha redo att hjälpa dig. Tillsammans skapar vi en skräddarsydd plan för din utbildning och stöttar dig under ansökningsprocessen.

 

Vi erbjuder språkstöd inom Rusta och matcha för att underlätta kommunikationen. Du kan också delta i svenska för invandrare (SFI) samtidigt som du deltar i Rusta och matcha för att förbättra dina språkkunskaper.

 

Har du fler frågor? Kontakta oss för att få en djupare förståelse för hur Rusta och matcha kan gynna dig. Hos oss på Trimtab strävar vi efter att leverera en heltäckande Rusta och matcha-tjänst där vi lägger ner all vår energi och expertis för att hjälpa dig bli framgångsrik i arbetslivet.

Rusta och matcha

Lämna dina uppgifter så hjälper vi dig med inskolningen!

Vårt kontaktnät

är din möjlighet:

bottom of page