top of page

Så söker du Rusta och matcha

1. Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen och säg att du vill bli inskriven på Rusta och matcha. 

 

2. Gå in på Arbetsförmedlingens Mina Sidor och välj leverantör, Trimtab.

 

3. Så snart Arbetsförmedlingen har fattat beslut och du är registrerad så kommer vi att kontakta dig för vidare information.

Kontakta oss

Registrerad på Arbetsförmedling
Jag vill skriva in mig på Rusta och Matcha
Arbetar du idag?

Rusta och matcha är tjänsten som ger dig maximalt med stöd och service på din resa in i yrkeslivet. Det är Arbetsförmedlingen som bestämmer om du har rätt till Rusta och matcha, men när du väl fått grönt ljus är det du som väljer leverantör – och du är varmt välkommen att välja oss på Trimtab.

  Rusta och matcha en extra-allt-tjänst där vi sätter in alla våra insatser och skapar ett individuellt program som på olika sätt rustar dig för arbetslivet. Målet är jobb eller utbildning som ska leda till en meningsfull sysselsättning.  

  Vill du i första hand söka jobb så får du extra hjälp av din matchare att hitta tjänster som passar just dig och stöd hela vägen med ansökningshandlingar, personligt brev och CV. Vi arrangerar rekryteringsträffar och ser till att du får besöka ett antal arbetsplatser och träffa olika arbetsgivare.

  Behöver du först komplettera din utbildning så kopplar vi ihop dig med våra bästa studie- och yrkesvägledare. Tillsammans gör ni upp en plan, går igenom alla olika möjligheter och skickar in din ansökan. 

  Fler frågor? Läs mer nedan eller kontakta oss så berättar vi mer! 

Hos oss är Rusta och matcha är en extra-allt-tjänst där vi sätter in alla våra insatser och skapar ett individuellt program som på olika sätt rustar dig för arbetslivet.

 

Vill du söka jobb direkt så får du extra hjälp av din matchare att hitta tjänster som passar just dig och stöd hela vägen med ansökningshandlingar, personligt brev och CV.

 

Vi kan också arrangera rekryteringsträffar och ser till att du får besöka ett antal arbetsplatser och träffa olika arbetsgivare.Behöver du först komplettera din utbildning så kopplar vi ihop dig med våra studie- och yrkesvägledare. Tillsammans gör ni upp en plan, går igenom alla olika möjligheter och skickar in din ansökan. Självklart kan vi erbjuda språkstöd om du behöver det, och finns behovet så kan du läsa svenska för invandrare (SFI) under tiden du går Rusta och matcha.

Rusta och matcha

Lämna dina uppgifter så hjälper vi dig med inskolningen!

Vårt kontaktnät

är din möjlighet:

bottom of page