top of page

Jag söker jobb

Att söka jobb på egen hand är allt annat än enkelt – det är därför vi finns. Ofta har du som arbetssökande frågor och funderingar som du behöver hjälp med att reda ut och få svar på. Inte minst vilka jobb du kan söka och har chansen att få. 

Som din ledsagare in på arbetsmarknaden har vi flera uppgifter och funktioner. En är att vara ditt rådgivande bollplank, en annan att hjälpa dig med praktisk problemlösning kring ditt arbetssökande: 

Som bollplank och rådgivare kommer vi i första hand fokusera på dig – vad du gjort, kan, vill och drömmer om. Vem du än är och hur din historia än ser ut, så är du en unik individ med unika egenskaper. Hur tar vi bäst tillvara det du redan kan, och vad behöver du utveckla?

När vi agerar som din problemlösare och expert på allt som rör ditt jobbsökande, fokuserar vi istället på det rent praktiska – hur du hittar företagen som söker medarbetare, vad de efterfrågar hos den sökande, hur du bäst kontaktar dem och presenterar dig själv i CV och ansökan, och vad du ska tänka på när du blir kallad till anställningsintervju. Har du frågor om arbetsvillkor eller dina respektive arbetsgivarens rättigheter och skyldigheter, så besvarar vi gärna dem också.  

Vårt kontaktnät

är din möjlighet:

Kontakta oss

Meddelande skickat!

bottom of page