top of page

och består av mängder av relationer med små och stora arbetsgivare, både i den offentliga sektorn och det privata näringslivet. Ofta rör det sig om personer vi känner väl, regelbundet hör av oss till och besöker med jämna mellanrum.

 

Dels för att hålla oss uppdaterade om hur deras verksamheter fungerar och vilken typ av medarbetare de behöver idag och iframtiden. Dels för att göra oss en bild av hur det är att jobba där.

 

Är miljön bra och är de anställda nöjda med sina villkor? Som länken mellan arbetsgivare och arbetstagare har vi ett ansvar att se till att de företag vi jobbar mot har rätt försäkringar och ser om sin personal. Finns det inte kollektivavtal så vill vi att det finns en motsvarande avtalslösning som garanterar de anställdas rättigheter.

 

Vi har kontakter till de flesta branscher men det finns också några som vi kommit att specialisera oss mot, nämligen Bygg och anläggning, Hotell, Restaurang och storhushåll, Hälso- och sjukvård samt Transport, lager och logistik.Gemensamt för samtliga är att de är stora och breda branscher som var och en innefattar många olika sorters yrken, och att de alla förutspås behöva nyanställda under de kommande åren.

Vår kontaktnät är din möjlighet i framtiden

Plugga först,

jobba sen

Behöver du läsa upp betygen, komplettera din nuvarande utbildning eller utbilda dig till ett helt nytt yrke? Då kopplar vi ihop dig med någon av våra studie- och yrkesvägledare som tillsammans med dig sätter upp ett mål och går igenom alla tänkbara vägar dit. För det finns en del att välja på: Komvux, universitet och folkhögskola till exempel. Eller varför inte en specialiserad yrkesutbildning?

 

Vi går igenom alla möjligheter och utbildningsformer, och därefter får du hjälp att skicka in din ansökan. Behöver du söka studiemedel hos CSN, Centrala Studiestödsnämnden, så löser vi det också.

bottom of page