Engineers%2520and%2520Businesspeople_edited_edited.jpg

BEMANNING

Kvalité och kompetens

TRIM TAB BEMANNING

Trim Tab är ett auktoriserat bemanningsföretag med brett nätverk och mycket erfarenhet.

Genom våra skräddarsydda bemanningslösningar kan ni enkelt hyra in personal under den period eller de uppdrag som det behövs.

Bemanning kan även vara en lösning om ditt behov av arbetskraft varierar mycket under olika perioder. Med hjälp av bemanning betalar du endast för arbetskraft som faktiskt behövs och för de timmar som konsulten faktiskt arbetar då det är bemanningsföretaget som står som arbetsgivare och ansvarar för bland annat semester- och sjukersättning m.m.

EFFEKTIV BEMANNING

För oss är det alltid viktigt att hitta rätt! 

Då menar vi rätt person, med rätt kompetens, till rätt företag. Vi vill att processen ska vara så effektiv som möjligt för dig och ditt företag.

Trim Tab besitter kompetens inom bygg, lager och logistik, transport, ekonomi, HR, hotell/restaurang och vård.

Att hyra in personal behöver inte vara krångligt, genom väl beprövade upplägg och arbetssätt hjälper vi företag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar och levererar utifrån kundens krav. På arbetsplatser där vi har bemanning coachar vi på dagligbasis genom att tillsätta en konsult med kompetens och erfarenhet i verksamheten.

På så sätt maximerar vi kvaliteten och träffsäkerheten.

Utifrån god kunskap om företagets behov, och styrkan i våra egna medarbetare, ser vi till att alltid hålla god effektivitet i vår matchning.

Hör gärna av er till oss om ni har frågor eller funderingar kring våra tjänster:

Roberto Marti
Affärsområdeschef Bemanning

roberto.marti@trim-tab.se


076 345 51 24

BEMANNING I HELA LANDET

Bemanning

LÄS MER OM VÅRA BEMANNINGSUPPDRAG

AUKTORISERAT BEMANNINGSFÖRETAG

Trim Tab är ett auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen som är en branschorganisation för bemanning och rekryteringsföretag. Kompetensföretagen ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv.

Detta gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss för rekrytering och bemanning.