top of page

Rekrytering 

och Bemanning

Att hyra in personal under kortare perioder, enskilda projekt, plötsliga jobbtoppar eller enstaka uppdrag är det enklase och mest ekonomiska sättet att säkerställa att du har den arbetskraft du behöver – när du behöver den. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med bred erfarenhet och ett stort nätverk av kvalificerad personal som rycker in och får jobbet gjort inom bygg och anläggning, vård, hotell- och restaurang, transport, lager och logistik.

När du bemannar din verksamhet genom oss är det vi som står som arbetsgivare, vilket bland annat betyder att vi tar ansvar för sjuk- och semesterersättning. I stället för att betala ut lön så får du en räkning på det konsultarvode som vi kommit överens om. Och du betalar alltid bara för den arbetskraft du behöver och de timmar som konsulten arbetat.

Skulle det sedan visa sig att personen du hyrt in från oss gjort sig oumbärlig så är det förstås upp till dig att erbjuda en fast anställning. Hjärtat i Trimtab är trots allt attsammanföra människor som vill arbeta med arbetsgivare som söker en medarbetare.

Rekrytering 

och Bemanning

Låt Trimtab ta sig an din rekrytering så att du kan ägna dig åt dina vardagliga arbetsuppgifter. Tid är pengar och det som gynnar ditt företag bäst är alltid att ha ”rätt person på rätt plats”.  Vi tar hand om allt från kompetensanalys, talent attraction och inkluderande kandidatupplevelse till datadrivet, objektivt urval och compliance. ​ Vi brinner för det vi gör och ser alla nya uppdrag som unika och viktiga utmaningar, där vi vill glänsa och ge uppdragivare/sökanden bästa matchningen för att skapa goda arbetsrelationer.

 

Våra rekryteringsspecialister med gedigen erfarenhet och specialkompetens inom rekrytering, kvalitetssäkrar att ni får rätt person på rätt plats till företaget. Vi inleder med en grundlig kompetensanalys tillsammans med vår uppdragsgivare och identifierar sedan möjliga kandidater i vårt breda nätverk som kan bli en perfekt matchning till just ert företag. 

bottom of page