JOBBEXPERT

JOBB OCH- UTBILDNINGSEXPERT

I NACKA KOMMUN

Vi vänder oss till dig som bor i Nacka och vill börja arbeta, studera eller starta eget företag.

Vi arbetar utifrån att ta fram korta, effektiva rekryteringsvägar med slutdestination: långsiktigt yrkesliv!

Det gör vi genom att vi har kontinuerlig kontakt med arbetsgivare med rekryteringsbehov. Vi anordnar rekryteringsträffar, jobbmässor och möten mellan arbetsgivare och arbetssökande.

Är du i tankarna att vidareutbilda dig så kan du börja på TrimTab Academy där vi har flera ”fast tracks” in på arbetsmarknaden och utbildning bygger på ett nära samarbete med olika företag som har ett rekryteringsbehov. Du får en kort utbildning som gör dig anställningsbar.  Vill du ha mera information så kan läsa mera om det under TrimTab Academy här på våran hemsida.

Jobbpeng grund

Jobbpeng grund är för dig som vill ha stöd att hitta ett arbete, påbörja en utbildning eller starta eget företag. Vi guidar dig till att hitta vägen till ett arbete och du får ta del av vårt breda kontaktnät.

Jobbpeng förstärkt

Jobbpeng förstärkt är för dig som behöver ett förstärkt stöd för att hitta arbete, påbörja en utbildning eller starta eget företag. Vi anpassar utifrån dina behov och guidar och stöttar dig i kontakt med olika myndigheter.

Språk- och arbetsintroduktion

Språk- och arbetsintroduktion (SAI) är för dig som vill språkträna ute på en arbetsplats. Där du får utveckla din svenska och få en första arbetsgivarkontakt. Du får information hur arbetsmarknaden och olika myndigheter fungerar och du kombinerar språkträningen med din SFI undervisning. Målet är att du skall komma ut i arbete eller vidare studier.