top of page

En fantastisk upplevelse att delta i Eures Konferens 2023!

En fantastisk upplevelse att delta i Eures Konferens 2023 på det vackra Hasselbackens Hotell i Stockholm! Vår VD, Sandro Kåhre, bidrog på ett sätt till programmet och deltog i en panel diskussion om Eures och framtidens arbetsmarknad.


Under konferensen hade vi förmånen att lyssna på talare som Anna Frankzen Starrin, en framstående trendanalytiker, som delade sina insikter om dagens och morgondagens arbetsmarknad. Sandro Kåhre från vårt företag delade också sina tankar som en del av en panel tillsammans med representanter från Arbetsförmedlingen, OnePartnerGroup och Lernia.


Efter dessa givande diskussioner hade vi möjlighet att nätverka och dela idéer under mingelmässan, där även nya medlemmar och partners presenterade sig.


Ett stort tack till alla Eures-medlemmar och deltagare för en givande konferens! Ser fram emot framtida samarbeten och möjligheter som har öppnats genom detta evenemang

69 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi vill presentera Flipped Digital Teachers Toolkit!

Vi vill presentera Flipped Digital Teachers Toolkit! Vi är glada att kunna presentera det slutgiltiga resultatet av projektet Flipped Digital Teachers, som TrimTab har genomfört tillsammans med flera

Comentários


bottom of page